Lite kort om Coolwall

Det var i mitten av mars 2022 och jag skrollade som vanligt genom det oändliga flödet som man byggt upp under många år. Plötsligt dök det upp en reklamfilm från Tyskland som fångade mitt intresse. Dom gjorde reklam för en mackapär som kunde ”printa” på i princip allt…och jag var fast. Jag grävde ner mig i allt vad Wallpengermany skrev på sin sida. Jag till och med ringde ner till deras huvudkontor i Wissen och pratade en lång stund med Fabio som rätade ut alla mina frågetecken på ett förnämligt sätt. Sen dröjde det inte länge förrän en offert låg på bordet och jakten på finanserna startade. Det var en tuff uppgift men med lite tankar ”outside the box” så löste det sig också. Dessvärre kom en liten ”halvledarbrist” i vägen för en direktleverens och jag fick snällt vänta ett par månader extra.

Men nu är det nära…den 17/10 åker jag och hämtar hem min första Wallpen E2 till Sverige. Det kommer bli en fantastisk resa!

Alla jag pratat med, och det är en del det vill jag lova, har fått sina egna uppslag hur dom vill smycka sina väggar. Där och då föddes min catch-phrase ”Vad vill du ha på din vägg?”.

Kontakta mig gärna om du är det minsta nyfiken på detta koncept. Stort som smått, finns alltid en rolig lösning på lager.

Got a Wall? Give us a Call…som min amerikanska kollega säger.

 

Hörs vi?

 

Kenth Anjos

Vi kan skriva på:

Släta Väggar

Målade väggar, tapet, strukturtapet, puts

+

Glas

Glasrutor, glasdörrar, glaspartier, skyltfönster

+

Sten

Betong, putsade fasader, klinkers

+

Trä

Trädörrar, panelväggar,
träbord

+

Metall

Metall såsom järn och aluminium

Våra Kunder

Senaste Bilderna